MILTOP is actief in de wereld van milieutechniek en in het bijzonder bodemsanering en grondwaterzuivering. Met ons bedrijf willen wij een écht duurzame bijdrage leveren aan een gezonde werk- en woonomgeving. In beginsel vanuit onze bodemsaneringspraktijk, maar ook voor andere milieuproblematiek willen we de meest optimale en innovatieve oplossing realiseren.

In Noord-Brabant werken wij aan diverse complexe milieuvraagstukken. In onze professionele en platte organisatie kunnen wij met onze pragmatische, flexibele en oplossingsgerichte werkhouding, projecten in een stroomversnelling uitvoeren. Met onze unieke werkwijze vermijden wij bewust de gemakkelijkste weg.

In het komende jaar willen wij met onze mensen en projecten verder groeien. Daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het als een uitdaging zien om zichzelf en daarmee MILTOP verder te brengen.

Milieukundige / milieutechnicus    

Bodemonderzoek, bodemsanering, waterzuivering, grondwatermonitoring

In deze full-time functie werk je samen met een ervaren collega aan projecten op het gebied van bodemonderzoek, bodemsaneringen, waterzuivering en grondwatermonitoring. In deze zeer afwisselende buitenfunctie kan je bodemsaneringen begeleiden, bodemonderzoek uitvoeren en grondwater monitoren. Een belangrijk onderdeel van het werkveld is het inrichten en beheren van grondwatermonitoringssystemen.

 Functie-vereisten:

-        Je hebt een (technische) mbo- of hbo-opleiding afgerond.

-        Je bent in het bezit van VCA vol

-        Je bent in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur BE)

-        Je bent een flexibel en nauwkeurig persoon die van aanpakken weet. Daarbij is een goede (digitale) verslaglegging een must.

-        Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van ‘s-Hertogenbosch.

-        Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan als milieukundig begeleider/DLP-er of milieutechnisch veldwerker.

-        Je bent bij voorkeur erkend voor de BRL protocol 2000/6000/7000.

Het werk is afwisselend en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Je krijgt een marktconform salaris en indien nodig een bedrijfsauto.

 

Als je interesse hebt in deze vacature, kan je jouw CV en motivatie sturen naar vacature@miltop.nl