MILTOP is actief in de wereld van milieutechniek en in het bijzonder bodemsanering en grondwaterzuivering. Met ons bedrijf willen wij een écht duurzame bijdrage leveren aan een gezonde werk- en woonomgeving. In beginsel vanuit onze bodemsaneringspraktijk, maar ook voor andere milieuproblematiek willen we de meest optimale en innovatieve oplossing realiseren.

In Noord-Brabant werken wij aan diverse complexe milieuvraagstukken. In onze professionele en platte organisatie kunnen wij met onze pragmatische, flexibele en oplossingsgerichte werkhouding, projecten in een stroomversnelling uitvoeren. Met onze unieke werkwijze vermijden wij bewust de gemakkelijkste weg.

Stage of afstudeeropdracht milieutechniek

Ben jij op zoek naar een unieke en uitdagende stage waarbij je ervaring op kunt doen in de wereld van milieutechniek? MILTOP heeft regelmatig een leerzame stage/afstudeerplek beschikbaar.

Als stagiair/afstudeerder krijg je ondersteuning van de projectleiders en word je nauw betrokken bij het uitvoeren van projecten. Bij MILTOP zijn mogelijkheden om een stage opdracht vanuit je opleiding met succes te voltooien.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar:  vacature@miltop.nl