MILTOP is actief in de wereld van milieutechniek en in het bijzonder bodemsanering en grondwaterzuivering. Met ons bedrijf willen wij een écht duurzame bijdrage leveren aan een gezonde werk- en woonomgeving. In beginsel vanuit onze bodemsaneringspraktijk, maar ook voor andere milieuproblematiek willen we de meest optimale en innovatieve oplossing realiseren.

In Noord-Brabant werken wij aan diverse complexe milieuvraagstukken. In onze professionele en platte organisatie kunnen wij met onze pragmatische, flexibele en oplossingsgerichte werkhouding, projecten in een stroomversnelling uitvoeren. Met onze unieke werkwijze vermijden wij bewust de gemakkelijkste weg.

In het komende jaar willen wij met onze mensen en projecten verder groeien. Daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het als een uitdaging zien om zichzelf en daarmee MILTOP verder te brengen.

Milieukundig adviseur / projectleider    

Bodemonderzoek, bodemsanering, waterzuivering, grondwatermonitoring

In deze full-time functie werk je samen met collega’s onder andere aan projecten op het gebied van bodemonderzoek, bodemsanering, waterzuivering, grondwatermonitoring.  Binnen de projecten borg je niet alleen de prijs, kwaliteit en planning maar ben je zelf ook inhoudelijk en ‘hands on’ betrokken. Je bewandelt hierbij niet de gebaande paden, maar zoekt ook naar creatieve oplossingen.

Functie-vereisten:

Je hebt een afgeronde HBO+ of academische opleiding in de richting van milieutechniek, geohydrologie en/of civiele techniek. Je hebt 1-5 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een adviesbureau of aannemingsbedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 30 km rondom ’s-Hertogenbosch.

Het werk is afwisselend en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt een marktconform salaris en bijbehorende voorwaarden.

 

Als je interesse hebt in deze vacature, kan je jouw CV en motivatie sturen naar vacature@miltop.nl